Početna / GRADOVI / Leskovac / Aktivisti SNS predstavili građanima novi broj stranačkog informatora
hotel bell

Aktivisti SNS predstavili građanima novi broj stranačkog informatora

Aktivisti Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac predstavili su i delili građanima novi broj SNS Informatora na nekoliko punktova u gradu.

Predstavljajući novi broj stranačkog glasila Marija Stevanovića je govorila o novim merama pomoći privredi, građanima i posebno penzionerima, kao i vakcinaciji po kojoj je Srbija jedna od vodećih u Evropi.

– Aktivisti Mesnog odbora Bobište donirali su pakete pomoći i novogodišnje paketiće porodici koja živi u teškim uslovima. Članice Foruma žena pomogle su ličnim donacijama humanitarni bazar. Završeni su radovi na putu Brza-Vučje i u Tulovu. U Prvomajskoj ulici rekonstruisana je vodovodna mreža. Počela je isplata podsticajnih sredstava za poljoprivrednike. Park na Hisaru dobio je letnjikovac. U Domu kulutre Pečenjevce održana je tradicionalna dečija kolonija. JKP Komunalac i JKP Grdelica organizivali su akciju uređenja kojoj su se pridružili i direktori i zaposleni u upravi – rekla je Marija Stevanović iz Unije mladih SNS na predstavljanju novog broja stranačkog informatora.

Pogledaj takodje

Policija u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu zadržala 4 vozača sa 1,29 do 2,1 promila alkohola u krvi – Dvojica učestvovavala u saobraćajnim nesrećama u kojima je bilo povređenih

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu, u prethodna tri dana, zadržali su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *