Home / DOGAĐAJI / Akademija Oxford Leskovac: Administrativni kursevi po izuzetno povoljnim cenama – uloži u svoje znanje i prijavi se odmah (detalji i uputstvo)
hotel bell

Akademija Oxford Leskovac: Administrativni kursevi po izuzetno povoljnim cenama – uloži u svoje znanje i prijavi se odmah (detalji i uputstvo)

Najbolji način da dođete do sertifikata za perspektivna zanimanja, te da značajno poboljšate šanse za zaposlenje jesu administrativni kursevi, koje po izuzetno povoljnim cenama organizuje Akademija Oxford Leskovac.

Lako do dobrog posla

Administrativna zanimanja su uvek tražena, u to nema nikakve sumnje. U svakoj kompaniji, bez obzira u kojoj oblasti da posluje, je potreban knjigovođa ili poslovni sekretar, to svi znaju. Tako da ni u kom slučaju ne postoji bojazan da posle pohađanja stručnog kursa i sticanja sertifikata za neko od administrativnih zanimanja nećete lako pronaći posao u struci.

Sem kursa za poslovnog sekretara, Akademija Oxford Leskovac nudi i knjigovodstveni kurs, kao i mogućnost da zainteresovani steknu sertifikat za poslovnog sekretara u spoljnoj trgovini.

Svakako treba pomenuti i podatak da ova obrazovna institucija nudi mogućnost i svim građanima Leskovca da steknu sertifikat za računovođu i da pohađaju kurs za terenskog komercijalistu.

Ko želi, ima mogućnost da pohađa i kurs slepog kucanja, kao i daktilografski kurs. Posebno je interesantna stručna obuka za vođenje poslovnih knjiga Leskovac.

Jedno od posebno perspektivnih zanimanja, kada su u pitanju administrativni kursevi je i službenik javne nabavke.

Dostupan je i kurs za međunarodno poslovanje, što je odličan način da proširite svoje vidike, ali i da poboljšate u velikoj meri šanse da pronađete perspektivniji posao.

Svi koji imaju afiniteta prema pisanom izražavanju, a istovremeno su i aktivni korisnici interneta, imaju mogućnost da pohađaju kurs pisanja za web, kao i kurs pisanja za blog, koji takođe organizuje Akademija Oxford u Leskovcu.

Posebna prednost u sticanju nekog od zvanja jeste i u tome što osim mogućnosti da potražite posao u nekoj perspektivnoj kompaniji, imate mogućnost i da otvorite svoju firmu.

Pored svega togo, ova obrazovna institucija sa ponosom ističe da su cene administrativnih kurseva maksimalno prilagođene trenutnoj platežnoj moći građana.

Zašto odabrati baš Akademiju Oxford Leskovac?

Stručni kadar koji obezbeđuje kvalitet edukacije je jedna od prednosti, koju sa ponosom ističe Akademija Oxford u Leskovcu. Pored toga što predavači imaju dugogodišnje iskustvo, oni se i neprekidno usavršavaju, te uvode i brojne inovacije, što čini da administrativni kursevi budu organizovani na svetskom nivou.

Važno je naglasiti i to da se u ponudi ove obrazovne institucije nalaze i online administrativni kursevi.

Rezervišite svoje mesto već danas!

Posetite nas u ulici Koste Stamenkovića broj 2 u Leskovcu u periodu od 8 do 17h ili nas kontaktirajte na broj telefona 0691020584. Svoje podatke za prijavu (ime, prezime, datum rođenja i broj telefona) možete poslati i na mejl leskovac@akademijaoxford.com

Ne oklevajte! Sada je pravi trenutak da uložite u svoje obrazovanje!

Check Also

Raspisan javni poziv za interno raseljena lica

Grad Leskovac – Savet za migracije – Komisija za izbor korisnika za poboljšanje uslova stanovanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *