Big Ben u Leskovcu otvorio još jedan prodajni objekat

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U okviru kompanije DOO New Backom, koja se bavi prodajom polovnih automobila, već 22 godine uspešno posluje prodanica satova i nakita Big Ben.

Vlasnici ovih firmi, bračni par Pešić, su proširili prodajne kapacitete kupivši objekat u centru grada površine 200 kvadratnih metara u kom su otvorili danas još jedan poslovni objekat koji nosi isti naziv – Big Ben, a koji se nalazi na prizemlju ovog objekta. Na drugom i trećem spratu divne zgrade koja je obnovljena i koja je sada značajno ulešala centar grada, nalazi se poslovni prostor namenjen za kancelarije.

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović prisustvovao je otvaranju novog objekta, i vlasnicima poželeo je mnogo uspeha u daljem radu.

Biljana Pešić, vlasnica prodavnica satova i nakita Big Ben, govorila je o novom objektu i prethodnim vlasnicima.

„U pitanju je uspešna i imućna trgovačka porodica koja se godinama bavila prodajom kvalitetnog tekstila koji su uvozili iz Italije, Ukrajine, Nemačke i koja je imala mnogo nekretnina u Leskovcu, a ovo je jedna od njih. Mi smo kupili taj lokal i dobili dozvolu za restauraciju objekta iz Zavoda za zaštitu spomenika. Dozvolili su nam da zadržimo delimično izgled te zgrade iz tridesetih godina i onda smo krenuli sa renoviranjem. U novom objektu sada se nalazi veliki broj satova i nakita ekskluzivnijih brendova, ono što su nam kupci godinama tražili,“ – kazala je Pešićeva i zahvalila se gradonačelniku Cvetanoviću na konstatnoj podršci koju im godinama unazad pruža.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *