Situacija i u Vlasotincu nepovoljna – Ove godine bez vašara i vinskog bala

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince je na juče održanoj sednici ocenio da je epidemiološka situacija na području vlasotinačke opštine nepovoljna s obzirom da je, i pored preduzetih preventivnih i operativnih mera, u poslednjih mesec dana registrovano šest novoobolelih od koronavirusa.

Prema podacima Štaba, od početka epidemije do sada je ukupno od korona virusa obolelo 120 pacijenata.

„ U poslednjih mesec dana registrovano je šest novoobolelih od koronavirusa. Štab će i dalje pratiti epidemiološku situaciju na teritoriji opštine Vlasotince i prema potrebi preduzimati restriktivne mere u cilju suzbijanja širenja epidemije korona virusa SARS 2 KOVID 19“, rekao je načelnik Štaba za vanredne situacije Ivan Stanković.

Štab je razmotrio zahteve JKP „Komunalac“ i Turističke organizacije Vlasotince i jednoglasno zaključio da se ove godine ne održi tradicionalni vašar 26. jula , turističko privredna manifestacija 35. Vinski bal, kao i druge kulturne manifestacije koje organizuju ustanove kulture u Vlasotincu..

JKP Vodovodu je naloženo da u narednom periodu vrši pojačanu dezinfekciju prilazu i krugu Doma zdravlja, kao i javnih površina gde se okuplja i kreće veći broj ljudi.

Check Also

Leskovac podržao 30 medijskih projekata sa 50 miliona dinara

U Leskovcu je danas održana svečanost uručivanja ugovora o finansiranju medijskih projekata, na kojoj je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *