Preko 2000 leskovčana podržalo listu Srpske napredne stranke za Narodne poslanike

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Podršku listi Srpske napredne stranke za predstojeće parlamentarne izbore juče je dalo preko 2000 građana Leskovca i okoline.

Prikupljanje potpisa bilo je organizovano na šest lokacija, dva mesta u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, u prostorijama MZ Milentije Popović u naselju Dubočica, prostorijama MZ Bobište, prostorijama Srpske napredne stranke u Grdelici i domovima kulture u Pečenjevcu i Vučju.

GrO Srpske napredne stranke Leskovac, na čelu sa predsednikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, zahvaljuje svim sugrađanima koji su juče odvojili svoje vreme i potpisom podržali listu SNS-a za predstojeće parlamentarne izbore.

“Vaša podrška nam neizmerno znači. Zahvaljujući toj podršci mi imamo snagu da zemlju vodimo u prosperitet i budućnost, zarad svih nas i sve naše dece” – poručio je Goran Cvetanović svima koji su juče potpisali podršku za listu.

GrO SNS Leskovac obaveštava sve zainteresovane građane da danas, 05.03.2020. svojim potpisom mogu podržati listu za izbor odbornika u Skupštini grada Leskovca i to mogu uraditi na istim lokacijama, odnosno u prostorijama GrO SNS Leskovac, stranačkim prostorijama u Grdelici, u prostorijama mesnih zajednica Milentije Popović i Bobište, i u domovima kulture u Pečenjevcu i Vučju.

Check Also

SVI PUNOLETNI GRAĐANI MOGU! Prijavite se ovde i osvojite vaučer za opremanje stana u iznosu od 10.000 EVRA!

Samo nekoliko klikova deli te od poklon vaučera! Želiš da opremiš stan? Iskoristi fenomenalnu akciju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *