Ministar Ružić posetio Leskovac: Roštiljijada je brend ne samo Leskovca već čitave Srbije

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić u pratnji gradonacelnika Leakovca i predsednika Skupštine obišao je danas leskovačku “Roštiljijadu”.

Prilikom svog obraćanja medijima ministar je poručio da je Leskovac lokalna samouprava u kojoj se već godinama realizuju značajni projekti i dodao da je “Roštiljijada” jedna od retkih manifestacija u Srbiji koju svake godine pose više stotina hiljada posetilaca.

„Roštiljijada promoviše tradiciju i kulturu juga. Ona je brend, ne samo Leskovca, već čitave Srbije“ – istakao je Ružić.

Ministar se osvrnuo i na odličnu saradnju sa Leskovcem i dodao da je ovo Ministarstvo spremno da uvek pomogne i podrži realiciju projekata i podsetio da je novac ulagan u SRC „Dubočica“.

„Značajni projekat koji će se uz podršku ministarstva realizovati na teritoriji Grada Leskovca uz podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave je postavljanje video nadzora. Vrednost projekta iznosi oko 150 miliona dinara“ najavio je ministar Ružić i naglasio da Vlada Republike Srbije na čelu sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić vodi računa o regionalnom razvoju čitave zemlje.

Pre obilaska štandova na Roštiljijadi u kabinetu predsednika Skupštine, ministar Ružić je imao sastanak sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem i predsednikom Skupštine Aleksandrom Đurovićem koji je okarakterisao kao veoma plodonosan, i ocenio da saradnja Leskovca i Ministarstva daje dobre rezultate.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Check Also

Uskršnja čestika gradonačelnika Gorana Cvetanovića

Gradonačečnik Leskovca dr Goran Cvetanović uputio je danas čestitku sugrađanima povodom Uskrsa. “Dragi sugrađani, Upućujem …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *