Čelnici Federacije evropskih karnevalskih gradova (FECC) u Leskovcu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Predstavnici Federacije evropskih karnevalskih gradova (FECC) posetili su Leskovac i prisustvovali 14. po redu Karnevalu Leskovac.

Za predstavnike FECC-a priređen je prijem u zgradi Jablaničkog okruga, kojem su prisustvovali i ambasadori Egipta i Indoneziej koji su takođe biti gosti leskovačkog karnevala.

-Leskovački Кarneval donosi program za sve uzrastei obuhvata radionice, karneval mažoretkinja, ljubimaca, frizura, face and body painting, festival vatre, maskenbal itd.; ulice su šarene od maski i kostima, na svakom koraku se oseća euforija i pozitivnost, restorani i lokali su prepuni. Veliki broj gradova učestvuje na Кarnevalu. Organizatori su naporno radili i ovim putem im se zahvaljujem. Posebnu zahvalnost želim da uputim predstavnicima FECC-a jer konstantno širimo saradnju, druženje i zbližavanje, Кao vašdomaćin ali i predsednik Federacije Evropskih Кarnevalskih Gradova težim konstantnom podizanju kvaliteta i promociji karnevalskog pokreta – dodao je gradonačelnik Cvetanović.

Skupu su se obratili internacionalni potpredsednik F.E.E.К.-a Josip Silov, zatim članovi borda Aleksandar Cicimov i Aleksandar Vasović, predsednica UG „Кraljevski karneval“ Biljana Filipović i Miroljub Radivojević, savetnik F.E.К.К.-a, koji su pohvalili organizaciju i istakli dobru saradnju sa Leskovcem.

Na kraju se prisutnim obratio direktor TOL-a Nebojša Кocić, koji je takođe predstavnik federacije, i tom prilikom pozvao sve prisutne na 30. jubilarnu Roštiljijadu, i zahvalio se gradonačelniku Cvetanoviću na konstantnoj podršci.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *