OŠ „Radovan Kovačević – Maksim“ u Žikinoj šarenici

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Direktor, nastavnici i učenici OŠ „Radovan Kovačević – Maksim“ iz Lebana gostovali su 30. marta 2019. godine u emisiji Žikina šarenica na Tv Pink-u kako bi predstavili svoju priredbu „Na balu kod Mine“ koju su pripremili za proslavu 133. rođendana škole, kao i papirne kostime kojima su dočarali izgled bala i vratili vreme u period romantizma.

Kada su stigli na snimanje bili su u centru pažnje, jer su svi želeli da dodirnu kostime, pitali su se od čega su napravljeni i bili oduševljeni, slikali se sa decom i pohvalili ogromnim aplauzom čitav njihov trud i rad, kao i rad njihovih nastavnika.

Deca su bila presrećna što su imala priliku da vide kako izgleda snimanje jedne od najgledanijih emisija u našoj zemlji, i što su imali prilike da učestvuju u istoj. Nakon završetka snimanja emisije, direktor, nastavnici i učenici uputili su se ka centru Beograda, obišli Knez Mihajlovu ulicu i Kalemegdan, proveli divno i prijatno popodne. Deca su ovom prilikom obišla i Narodni muzej, koji je ostavio ogroman utisak na sve, s obzirom na to da su imali prilike da uživaju u obilasku jedne od najlepših ustanova kulture i umetnosti koje naša zemlja nudi. Dan je bio ispunjen i nezaboravan, a deca su poželela da se ovakvo putovanje što pre ponovi.

OŠ „Radovan Kovačević – Maksim“ proslavila je svoj najlepši rođendan svim ovim aktivnostima, počevši, naravno, od izrade kostima i scene u čijoj su izradi učestvovala sva deca škole i svi nastavnici. Na šta su inače jako ponosni!

Check Also

Iz budžeta grada isplaćena prva rata za projekte iz oblasti socijalne zaštite

Iz budžeta grada Leskovca danas je isplaćena prva rata za projekte iz oblasti socijalne zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *