Raskrsnica ulica Nikole Skobaljića i Mlinske dobiće lepši izgled zahvaljujući saradnji grada i Garden centra

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Novi, drugi po redu Garden centar u ulici Stojana Ljubića neće samo obogatiti ponudu ovog dela grad, već će i ulepšati okolinu.

U saradnji Grada Leskovca i ove privaten firme raskrsnica ulica Stojana Ljubića i Mlinske dobiće drugačiji i lepši izgleda, oplemenjen zelenilom i lepim biljkama. Garden centar danas je obišao i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanovića sa saradnicima i istakao ovu saradnju kao model i primer za druge privrednike koji žele da pomognu i sebi i svom gradu.

Pomoćnica gradonačelnika, Кristina Vasiljković, je na konferenciji održanoj povodom posete „Garden centru“ kazala da je lokalna samouprava Grada otvorena za pomoć preduzetnicima i da podržava njihovo nastojanje da pokrenu ili prošire posao i podsetila sugrađane da je deo ispred lokala pre samo mesec dana bio neuređen, a da je zahvaljujući ovim preduzetnicima danas mnogo lepši i da ga očekuje dodatno uređenje.

„Predstavnici „Garden centra“ su nam se javili sa ciljem da urede ovaj deo Leskovca, i sada je ovde jedan objekta pun zelenila“ – kazala je Vasiljkovićeva.

Predstavnica „Garden centra“ Milica Pavlović se zahvalila gradonačelniku Cvetanoviću i predstavnicima lokalne samouprave na pomoći i rekla da planiraju da urede ceo prostor ispred lokala.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *