Učenici OŠ “Vuk Karadžić” dobili knjigu “Pažljivkova pravila u saobraćaju”

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Učenici Osnovne škole “Vujk Karadžić” u Leskovcu dobili su danas knjigu “Pažljivkova pravila u saobraćaju”.

Učenicima prvog razreda knjige je uručio gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

-Naš zajednički cilj je da bezbednost dece u saobraćuju podignemo na što viši nivo. Knjige će dobiti prvaci u okviru akcije “Pažnja sad!”u školi “Vuk Karadžić” a već koliko sutra i prvaci u ostalim školama na teritoriji grada. Važno je istači da je ovaj priručnik prilagođen deci najmlađeg uzrasta, a mališani će kroz “Pažljivka” moći da steknu osnovna znanja o bezbednom učešći u saobraćaju. Zajedničkim radom sa roditeljima, učiteljima i nastavnicima želimo da stvorimo bezbedno okruženje pre svega za najmlađe. Grad Leskovac ulaže značajna sredstva u saobračjnu infrastrukturu i signalizaciju i na taj način povećavamo bezbednost svih učesnika u saobraćaju – rekao je član Gradskog veća Vladimir Branković.

Osnovna škola “Vuk Karadžić” u Leskovcu ulaže značajne napore kako bi stvorila što bolje uslove za boravak i rad dece u kako u centralnoj školi u Leskovcu, tako i u osturenom odeljenju u Bobištu.

-U ime učenika naše škole, pre svega najmlađih, i nastavnika želim da zahvalim Gradu Leskovcu i pre svega gradonačelniku Goranu Cvetanoviću što je danas podelio priručnike prvacima. Najmlađe učenike sada uglavnom dovode roditelji, ali će sa ovim priručnicima uskoro moći i sami bezbedno da dođu do škole – rekao je Predrag Zdravković, direktor Osnovne škole “Vuk Karadžić”.

Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *