Savet za omladinu SNS predstavio novi broj stranačkog Informatora

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Savet za omladinu Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac organizovao je danas akciju podele novog broja stranačkog Informatora.

-U avgustovskom informatoru možemo čitati i o otvaranju novih radnih mesta u Srbiji, o početku građevinskih radova na obnovi Kliničkog centra Srbije, kao i o povećanju penzija od oktobra. Intervju broja jeste intervju sa potpredsednikom glavnog odbora SNS-a i gradonačelnikom Novog Sada, Milošem Vučevićem, nakon čega nailazimo na vesti o održanoj državnoj manifestaciji posvećenoj Danu sećanja na sve stradale i prognane Srbe, povodom 23. godišnjice akcije hrvatske vojske „Oluja“. Potom dolaze vesti iz Vlade, koje, u odeljku SNS panorama, prate izveštaji rada iz gradova širom Srbije, gde možemo čitati i o Leskovcu koji donosi vesti o završetku radova na putu kroz Guberevac i na trotoaru u ulici Stojana Ljubića, o započetom održavanju nekategorisanih puteva, zatim o nastavku rekonstrukcije vodovoda, kao i o tome da su adaptirane zgrade brojnih mesnih zajednica. Gradonačelnik dr Goran Cvetanović pustio je u rad novi pogon u okviru fabrike „Moravka“ i potpisao ugovore sa sedam parova koji će o trošku Grada sprovesti vantelesnu oplodnju – rekla je Marija Rajković, članica Saveta omladine SNS Leskovac.

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *