Udruženje distrofičara organizovalo šahovski turnir

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U okviru Nedelje borbe protiv distrofije, u Leskovcu je u organizaciji Udruženja distrofičara Jablaničkog okruga organizovan šahovski turnir.

-Grad Leskovac, se zajedno sa Udruženjem distrofičara, zalaže za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava i stvaranje boljih uslova za puno učešće osoba obolelih od distrofije u svakodnevni, kako socijalni, tako i ekonomski život i radi na poboljšanju položaja osoba obolelih od progresivnih neuro-mišićnih bolesti. Udruženjem rukovode osobe sa invaliditetom čiji se rad zasniva na entuzijazmu, poštovanju ljudskih prava, profesionalizmu i partnerstvu – kazala je Ana Stojković koja se prisutnima obratila u ime Grada Leskovca.

Učesnike šahovskog turnira i goste pozdravila je i Gordana Stojanović iz Udruženja distrofičara Jablaničkog okruga, a povlačenjem prvog poteza turnir je simbolično otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

 

Check Also

Transformacija Doma vojske u Leskovcu: Potpisan ugovor za buduću gradsku koncertnu dvoranu

Danas je u Ministarstvu kulture potpisan ugovor o realizaciji, upravljanju i finansiranju pojedinačnog projekta Adaptacija …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *