POSLEDNJI POZIV: Postani deo OKTOBARFESTA i preuzmi deo nagradnog fonda od 5.000 EVRA!

Iskoristi šansu koja ti se ukazuje još danas!

Poslednja šansa da postanete deo najvećeg slot spektakla vam se ukazuje još DANAS! Iskoristite je, posetite Meridian i pridružite se prvom EXPANSE OKTOBARFESTU.

Pitate se šta je potrebno da uradite? Od vas se traži samo da uživate kao i do sada, igrajući slotove provajdera Expanse Studios. Ukoliko budete imali dovoljno sreće možete preuzeti deo nagradnog fonda od čak 5.000 EVRA.

Ukupan nagradni fond će podeliti 50 najboljih igrača na listi. Postavite svoje uloge na bar 20 DINARA po spinu, nakon čega zabava počinje. Iznos najvećeg dobitka predstavlja broj osvojenih poena, a svaki novi rekordni dobitak će ažurirati vašu poziciju na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Pobednik OKTOBARFESTA osvaja SENZACIONALNU KEŠ NAGRADU – 200.000 DINARA! Pridružite se već danas i postanite najveći srećnik među igračima Meridiana.

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE! Dobijate 3.000 besplatnih spinova, kao i 5.000 dinara za sportsko klađenje!

Check Also

Iz budžeta Leskovca isplaćeno skoro 40 miliona za udžbenike, plate zaposlenih u oblasti kulture i JKP Komunalac i Grdelica za ugovorene poslove

Iz budžeta Grada Leskovca isplaćen je iznos od 39.663.190 dinara. Za sufinansiranje nabavke udžbenika za …