Gradski odbor SNS Leskovac dao jednoglasnu podršku predsedniku i gradonačelniku Goranu Cvetanoviću

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac saopštio je večeras da je na sednici odbora data jednoglasna podrška predsedniku GrO dr Goranu Cvetanoviću.

U saopštenju se, pored ostalog, kaže:

“U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac danas, 16.9.2024. godine, na inicijativu predsednika GrO i gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića održana je sednica Gradskog odbora.

Sednici su prisustvovali svi članovi Gradskog odbora koji imaju pravo glasa, četiri potpredsednika Gradskog odbora, 75 predsednika mesnih odbora sa teritorije grada Leskovca, 17 predsednika saveta gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, kao i brojni članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke sa čitave teritorije grada Leskovca iz svih gradskih i seoskih mesnih zajednica. Prostorije Gradskog odbora bile su male da prime sve koji su bili zainteresovani da prisustvuju današnjoj sednici.

Po dnevnom redu današnje sednice sa jednom tačkom koja se ticala razmatranja poverenja koje članovi imaju u predsednika GrO i gradonačelnika Cvetanovića i njegov rad diskutovali su potpredsednici, predsednici pojedinih mesnih odbora, predsednici saveta i pojedini pristini članovi.

Vršena je analiza prethodnog perioda u kojem Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima ima odgovornost za rukovođenje gradom. Došlo se do zaključka da je pažnja usmerena ka svim oblastima, uređenju infrastrukture, investicijama u oblasti zdravstva i obrazovanja, brizi o porodici, mladima i deci, starijim sugrađanima, socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, kao i prema oblasti kulture, sportu, ulaganjima u verske objekte, objekte javne namene… Detaljnom diskusijom došlo se do zaključka da su grad Leskovac i sva okolna mesta na teritoriji grada u periodu od kad gradonačelnik dr sci. med. Goran Cvetanović sa svojim timom ima odgovornost za rukovođenje gradom, doživela boljitak i preporod u mnogim segmentima, kao i da je potrebno da se ubuduće radi još bolje i posvećenije, da se još više podigne lestvica, postave viši i značajniji ciljevi, zato što je potrebno nastaviti i završiti brojne započete projekte. Važno je nastaviti sa idejama, planiranjem i realizacijom kako manjih, tako i kapitalnih investicija važnih za život i razvoj svakog pojedinca u našoj društvenoj zajednici.

Nakon završene diskusije na glasanje je stavljen predlog o tome da se predsedniku Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac i gradonačelniku Leskovca dr sci. med. Goranu Cvetanoviću da poverenje i podrška da nastavi sa svojim radom, što su članovi GrO podržali jednoglasno a svi okupljeni ispratili gromoglasnim aplauzom.

Predsednik GrO SNS i gradonačelnik dr sci. med. Goran Cvetanović se nakon glasanja zahvalio na ukazanom poverenju i istakao da to njemu predstavlja veliku čast i odgovornost, kao i da će i u narednom periodu nastaviti da sa svojim timom radi isključivo za dobrobit svakog pojedinca i zajednice u celini, a sve sa ciljem da Leskovac nastavi sa svojim rastom i razvojem, da bude grad za svakog svog stanovnika i nastavi da bude mesto koje sa ponosom nazivamo domom.” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora SNS Leskovac.

Check Also

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje penzija od 1. januara 2025. godine

Na sinoćnjem gostovanju na TV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će od …