Gradsko veće Leskovca usvojilo izveštaje o izvršenju budžeta i radu javnih preduzeća, izmene plana nabavki i još 29 tačaka dnevnog reda

Gradsko veće grada Leskovca danas je na svojoj 12. sedenici razmotrilo i usvojilo 32 tačke dnevnog reda.

Gradski većnici usvojili su predloge planova regulacije za deo Hisara, Obrad Lučić, Dubočica i sanitarne deponije Željkovac.

Gradsko veće usvojilo je Odluku o određivanju linija u gradskom i prigradskom prevozu a spisak linija možete pročitati u posebnoj vesti.

Usvojene je izveštaj o izvršenju budžeta grada Leskovca za period od januara do juna, kao i izmene plana javnih nabavku za 2024. godinu.

Gradsko veće jednoglasno je na danas održanoj sednici usvojilo i izveštaj o radu javnih i javno komunalnih preduzeća za drugi kvartal tekuće godine. Većnici su usvojili i prosledili Skupštini grada na dalje odlučivanje i izveštaj Društva za posebne namene KELES koje je zaduženo za javnu rasvetu.

Usvojeni su i predlozi da za direktora Narodnog pozoršuta bude imenovan Stanislav Grujić, a da za direktora Gradske autobuske stanice Goran Stanimirović, diplimirani inđenjer mašinstva.

Gradsko veće na predlog gradonačelnika Gorana Cvetanovića nije odobrilo povećanje cena usuluga JKP Toplana u Leskovcu, i odluku o novom konkursu za domaćinstva za poboljšanje energetske efukasnosti.

Check Also

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje penzija od 1. januara 2025. godine

Na sinoćnjem gostovanju na TV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će od …