Ljubimci gradonačelnika Leskovca briljirali na izložbi pasa: Hanibal i Leo doneli prestižne titule

Na jučerašnjoj izložbi pasa, održanoj u parku pored stadiona Dubočica, ljubimci porodice Cvetanović, doberman Hanibal i bulmastif Leo, osvojili su prestižna priznanja.

Hanibal je u kategoriji mužjaka ocenjen kao prvi u razredu (CAC) i drugi na izložbi (RCACIB), dok je Leo briljirao osvojivši sledeće titule: CAC za najlepšeg u razredu, CACIB za najlepšeg mužjaka, BOB kao pobednik rase, i RBOG kao drugo mesto u II FCI grupi.

“Naša ljubav prema psima i životinjama se prenosi generacijama. Briga o životinjama odražava duboku empatiju i saosećajnost, a ovakva vrsta ljubavi doprinosi ne samo blagostanju životinja, već i duhovnom bogatstvu ljudi. Iako je izložbu pratilo oblačno i kišovito vreme, prisustvo mnogobrojnih mladih ljudi sa decom, kao i posetilaca i učesnika iz drugih zemalja, doprinelo je prijatnoj atmosferi, a ljubimci su ponosno predstavili svoje kvalitete. Hanibal je već 2021. godine poneo nacionalnu titulu CAC, dok je Leo nastavio tradiciju uspeha na ovogodišnjoj izložbi – istakao je na svom facebook profilu gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Check Also

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje penzija od 1. januara 2025. godine

Na sinoćnjem gostovanju na TV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će od …