LESKOVAČKA ČETVORKA! Fudbaleri Dubočice slavili u Zemunu

Nagomilani problemi, kašnjenje u formiranju tima ali i težak raspored uslovili su loš start Dubočice, ali su ove nedelje ceh za sve propušteno platili Zemunci.

Prva liga Srbije – 7. kolo

ZEMUN – GFK DUBOČICA 1:4

Strelci: 0:1 Luka Ratković u 8., 0:2 Andrija Milailović (autogol) u 63., 1:2 Miloš Rošević u 70., 1:3 Predrag I. Đorđević u 78., 1:4 Luka Ratković u 85. minutu – Gradski stadion Zemun, gledalaca: 250, sudija: Nikola Đorđević (Aranđelovac), žuti kartoni: Plavšić (Zemun), Bulatović, Ratković, Momčilović, Milić (Dubočica).

ZEMUN: Joksimović, Božić, Plavšić, Tabaković, Svetličić (Popović), Stoisavljević (Ratković), Petrović (Rošević), Parađina (Vukićević), Mijailović, Panić, Bogdanović (Tešić).

GFK DUBOČICA: Mladenović, Bulatović, Yu, Ratković (Petrović), Ljubenović (Đorđević), Bogdanović, Momčilović, Živojinović, Milić (Predrag I. Đorđević), Soumah (Stojković), Paunović.

Raspucali su se Leskovčani i na Gradskom stadion naplatili ceh za propušteno u prethodnih 6 kola.

Posle 3 remija i 3 poraza, Dubočica je stigla do prve pobede u sezoni i to na gostovanju Zemunu.

Mrežu domaćina „otvorio“ je Luka Ratković u 8. minutu. Na drugi gol čekalo se do 63. minuta i autogola Mijailovića koji je pokušao da otkloni opasnost od svig gola.

Zemunci se nisu predavali, a Rošević je u 70. minutu smanjio prednost gostiju.

Rezervista Predrag I. Đorđević je u 78. minutu evro golom sa 25 metara smestio loptu u same raklje. Goleadu Leskovčana u Zemunu zaključio je onaj koji je i započeo: Luka Ratković u 85. minutu kada je posle brze akcije gostiju preciznim udarcem poslao loptu iza leđa golmana Zemuna Joksimovića.

U sledećem, 8. kolu Dubočica je po raspored domaćin Javor Matisu, ali je taj meč odložen zbog rekonstrukcije terena na Gradskom stadionu Dubočica i biće odigran u novom terminu.

Check Also

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje penzija od 1. januara 2025. godine

Na sinoćnjem gostovanju na TV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će od …