BESPLATNA ŠKOLA RUKOMETA za Leskovačke školarce

Od 1. septembra ponovo je krenuo upis u besplatnu školu rukometa RK Dubočica 54 pod nazivom “Jer talenat nema cenu”. Treninzi će biti održavani tri puta nedeljno (ponedeljak, utorak i četvrtak) od 18 sati u sali OŠ “Josif Kostić”.

Projekat besplatne škole rukometa za decu uzrasta od 7 do 12 godina započet je u septembru 2021. godine. Deci su omogućeni besplatni treninzi, kao i kompletna oprema za treninge.

Danas škola broji oko 50 članova. Do sada je kroz besplatnu školu prošlo preko 200 mališana. Da se vredan rad uvek isplati pokazuju ostvareni rezultati na državnim prvenstvima održanim ove godine u junu i to u dve kategorije. 

Što se naredne sezone tiče, treba naglasiti da je ovo prvi slučaj da u bogatoj rukometnoj istoriji od 70 godina, klub ima sve mlađe selekcije. Od besplatne škole rukometa, preko generacija dečaka M12, M14, M16, juniorske i seniorske ekipe!

Takođe, koristimo priliku da najavimo početak takmičenja u seniorskoj konkurenciji. Ekipa Dubočice 54 prvo kolo Super rukometne lige započinje u Kragujevcu. Utakmica u kojoj je domaćin Radnički na programu je u nedelju, 15. septembra, sa početkom u 18 časova.

Check Also

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje penzija od 1. januara 2025. godine

Na sinoćnjem gostovanju na TV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će od …