Poštar otvarao pisma iz banaka i tudjim karticama uzimao pare sa bankomata

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S.G. (1980) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

 

On se tereti da je u toku prošle godine, u više navrata zloupotrebom platnih kartica građana sa bankomata podizao njihov novac i tako ih oštetio za oko 200.000 dinara. Do platnih kartica je dolazio tako što je otvarao koverte oštećenih u kojima su se nalazile kartice sa pin kodovima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Check Also

Policija tokom vikenda otkrila 399 saobraćajnih prekršaja

Tokom proteklog vikenda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Nišu su otkrili 399 saobraćajnih prekršaja, …

One comment

  1. Kartica i pin kod u istoj koverti ,,???? Banka je glavni krivac,,to se nigde u svetu ne radi tako ,,pin kod se salje u zasticenoj ( plastificiranoj s unutrasnje strane ) koverti ( nemogucnost citanja spolja,,,a kartica se podize u banci ,,,eventualno na pismeni zahtev klijenta se salje postom ,preporuceno pismo,,,,ovo je manjakavost odgovornosti i ostecenje klijenta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *