Otvorena sezona kupanja na grdeličkom bazenu

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Najveći bazen u Srbiji, a vrlo verovatno i na Balkanu, ponovo je otvoren za kupače. Odrasli će kartu plaćati 200, deca 100 dinara

Bazen u Grdelici, dužine 100 metara, koliko i dva olimpijska, puni se vodom iz Rupske reke, a postojeći filteri se redovno čiste i održavaju:

– Ove godine je u uređenje bazena uloženo oko milion dinara. O kvalitetu vode i ove godine će brinuti Zavod za javno zdravlje, koji će redovno kontrolisati kvalitet i ispravnost vode. Poslednjih godina sve je više mogućnosti za rekreaciju na vodi, jer smo nedavno otvorili rekonstruisane Kopašničke bazene, a prošle godine Akva park ”Atina”. U Sportskom centru imamo vrlo kvalitetne uslove i za bavljenje vodenim sportovima, što je rezultiralo velikim interesovanjem mladih za plivanje i vaterpolo i mnoštvom medalja sa takmičenja. Najveće, i za Leskovac najznačajnije, je nedavno zlato sa Balkanskih igara, koje je osvojila Nina Stanisavljević, a uspehu leskovačkih plivača se nadamo i u budućnosti, rekao je član Gradskog veća, Stefan Kitanović, najavljujući ozbiljnija ulaganja u Grdelički bazen, narednih godina.

Bazen će raditi svakog dana od 10 do 18 sati. Cena karte za odrasle je 200, za decu 100 dinara

Check Also

Cvetanović: Jedan od prioriteta razvoj pozitivne poslovne klime, kritike nas jačaju i čine boljim

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović predstavio je danas u Skupštini grada rezultati ostvarere u prvih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *