Preko 700 paketića za decu iz hraniteljskih i socijalno ugroženih porodica

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

            Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, Centar za socijalni rad u Leskovcu organizovao je danas svečanu podelu paketića deci bez roditeljskog staranja i iz materijalno ugroženih porodica.

             Uz svečanu mini priredbu i Deda Mraza, podeljeno je preko 200 paketića, dok će u narednim danima, mališanima iz socijalno ugroženih i hraniteljskih porodica biti darivano oko 700 novogodišnjih poklona koje su obezbedili brojni donatori.

             I ove godine sve to ne bi bilo moguće bez snažne podrške lokalne samouprave i gradonačelnika i naših vernih donatora, ljudi iz društveno odgovornih kompanija i preduzetnika koji su smogli snage da nam pomognu u realizaciji ovog lepog događaja, rekao je direktor Centra za socijalni rad u Leskovcu, Boban Ilić.

            Meni je zadovoljstvo da kažem da se iz godine u godinu broj donatora povećava i to samo po sebi govori nedvosmisleno o velikom poverenju u ono što radi Centar za socijalni rad, kao i o velikoj posvećenosti naših donatora osnovnim ljudskim vrednostima, humanizmu, solidarnosti, dobročiniteljstvu i svemu onome što čini ljudski rod plemenitim i časnim. Ja sam danas presrećan jer ćemo obradovati i usrećiti veliki  broj mališana, i kao mnogo puta do sada, pokazaćemo kao grad i kao ustanova socijalne zaštite da naša deca čak i onda kada im život nije baš naklonjen, imaju nekoga na koga mogu da računaju, dodao je Ilić.

            Nama je najbitnije da izmamimo osmehe deci i da njima, njihovim roditeljima i starateljima poželimo mnogo zdravlja, sreće i uspeha u daljem životu i da se što češće okupljamo u ovako lepim trenucima, izjavio je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.


Check Also

Za Leskovac zajedno traži smenu direktorke Vodovoda

Lider Grupe građana Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković zatražio je danas na konferenciji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *