I u drugom kolu, PK ”Leskovac” blistao u Pirotu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Devetnaest plivača ovog kluba, danas se okitilo sa još 27 medalja, čime je, nakon drugog kola, zadržao treću poziciju po broju osvojenih odličja

Uspehu kluba, u nastavku Prvenstva Centralne Srbije u plivanju, najviše su doprineli: Očekivano, Iva Petković sa 6 medalja, od kojih su četiti zlatne, a dve srebrne u konkurenciji vršnjaka i apsolutnoj kategoriji, Jelena Ćirić, koja se okitila sa 5 odličja- dve zlata, srebro i dve bronze, Aleksandar Cvetović i Nikola Savić sa po dva zlata, Petar Mitić i Bogdan Mitić po dva zlata i dva srebra, Aleksa Manasić tri srebra, Vuk Pecarski i Iskra Dobrić sa po jednim srebrom, dok su Novak Stojiljković i Andrea Stanković osvojili po jednu bronzanu medalju.

Štafeta pionira, slobodni stil, u sastavu :Luka Dimitrijević, Vuk Pecarski, Aleksa Manasić i Bogdan Mitić, stigla je na cilj prva u svojoj kategoriji.

Najbolji kadet u PK ”Leskovac”, Petar Mitić, je plivač sa najviše osvojenih poena na Letnjem i zimskom prvenstvu Centralne Srbije.

Klupska uprava vrlo je zadovoljna ostvarenim rezultatima, koji su klubu obezbedili 3. poziciju, nakon prva dva kola takmičenja.

Check Also

Rukometaši Dubočice 54 u subotu dočekuju beogradski Obilić

Rukometni klub Dubočica 54 saopštio je danas da će u subotu sa početkom u 19 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *