Početna / DRUŠTVO / Zgrada ZZJZ Leskovac uskoro dobija novo ruho

Zgrada ZZJZ Leskovac uskoro dobija novo ruho

Zgrada Zavoda za javno zdravlje Leskovac uskoro dobija novu ruho.Tim povodom direktorka ove ustanove održala je konferencju za medije istakavši da se pored radova na fasadi puno ulaže i u tekuća održavanja čime se poboljšavaju uslovi radnog prostora za zaposlene, energetska efikasnost i što je najbitnije zadovoljstvo korisnika i pacijenata pruženim konforom za vreme boravka.

„Pored početka prve faze radova na fasadi, posle 25 godina, u koje se ulže 470.000,00 dinara, a izvođač je „Balkan“ Crna Trava od 2016. godine završeni su radovi na postavljanju nove ograde sa rasvetom i parkom ispred objekta, urađena je termička izolacija krova i zamena dela unutrašnje i spoljnje stolarije, adaptacija kompletnog enterijera Zavoda sa zamenom podova, postavljanje granitne keramike u holovima i stepeništu sa novom ogradom kao i radovi na adaptaciji tehničkih prostorija, a ukupan iznos za pomenute radove je 9.2000,00 dinara  – istakla je ovom prilikom direktorka ove ustanoveAleksandra Nikolić.

Novinarima se obratila i Marija Jovanović zamenica gradonačelnika Leskokovca.

„Grad Leskovac je svestan da je kvalitetno pružanje zdravstvene zaštite jedan od pokazatelja odgovorne lokalne samouprave. Stoga konstantno unapređujemo rad naših zdravstvenih ustanova, osavremenjujemo kako njihove zgrade tako i aparaturu koja je neophodna za funkcionisanje i kvalitetan rad zdravstvenih radnika. Konstantna obnova Zavoda za javno zdravlje potvrđuje da je modernizacija zdravstvenog sistema jedan od prioriteta kako lokalne samouprave tako i ovog rukovodstva i svih upošljenika i ja vam u lično ime i u ime Gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića čestitam na tome – kazala je Marija Jovanović zamenica gradonačelnika.

Rok za završetak prve faze radova na ovoj instituciji za javno zdravlje je kraj meseca oktobra.

 

 

Pogledaj takodje

Zlato i srebro zasijalo u kotlićima Trgovinsko – ugostiteljske škole

U organizaciji Udruženja turističkih poslenika Niša, u ovom se gradu na jugu Srbije, već treća …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *