Home / DRUŠTVO / Završeno 28. Brestovačko leto
hotel bell

Završeno 28. Brestovačko leto

Sinoć je na platou pored Doma kulture u Brestovcu, sportskim delom programa završena kulturno-zabavna manifestacija Brestovačko leto.

Organizator Dom kulture pripremio je bogat program tokom 11 večeri i preko 100 plesača, 150 folkloraca, 50 mališana koji su učestvovali u Igrama bez granica, zatim u kreativnim radionicama, maskirani klinci na Velikom dečijem maskenbalu, ljubitelji fudbala uzelo je učešće i ovu tradicionlanu manifestaciju obogatilo druženjem, osmehom, vedrinom i pozitivnom energijom.

„Negujemo prave vrednosti omogućivši da lokalna kulturno-umetnička društva sa juga Srbije, plesne grupe i deca iz naše okoline imaju kvalitetan program i tokom raspusta i godišnjih odmora. Mnogobrojna publika nagradila je aplauzima i ansambl ,, Branko“ koje je pevao i svirao poznate hitove. Naša draga saradnica Marija Lazarević priredila je kreativnu radionicu,, OKANO“ gde su deca pravila i ukrašavala naočare. Umetnici Bata iz Vučja i Ilke iz Vlasotince priredili su izlozbu umetničkih radova i prikazali delić filma na kome rade ,, Kažu da i kamen može da progovori“. Zahvaljujemo se svima na ucescu i poseti zdravi nam bili do sledeceg Leta- navode iz DK Brestovac.

Check Also

Rode odmarale, Hitna pomoć imala 17 kućnih poseta i 46 pregleda

Rode su odmarale u danu za nama. Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 časa u …

Оставите одговор