hotel bell

Završeni sportski dani u okviru Kulturnog leta u Pečenjevcu – pobednici turnira basketaši iz Leskovca

Sinoć su finalnom utakmicom u basketu završeni sportski dani u okviru kulturnog leta „Svetoilijske večeri“ u organizaciji Doma kulture Pečenjevce.

Sport je tokom proteklih sedam večeri okupio više od stotinak sportista i ljubitelja sporta koji su pratili dešavanja na
terenima.

Završnicu je obeležio turnir u basketu. Tokom kvalifikacionih utakmica učestvovale su ekipe iz Brejanovca, Razgojne, Pukovca, Pertata, Pečenjevca, Lipovice, Leskovca… Za mesto najboljih borili su se basketaši iz Leskovca i Pečenjevca u borbi koja je u pojedinim trenucima bila napeta toliko da se nije do kraja znalo ko će poneti titulu najboljeg. Zasluženo je to bila ekipa iz Leskovca. Pobednici su se nagrađeni medaljama i peharima za dobre sportske partije na zadovoljstvo prisutnih ljubitelja sporta. Za najboljeg igrača proglašen je Uroš Nešić iz Leskovca, a najbolji šuter za tri poena je Miloš Nikolić iz Pečenjevca.

„Svetoilijske večeri“ nastavljen je bogatim kulturno – umetničkim programom koji startuje nastupima folklornih grupa u bašti Doma kulture u Pečenjevcu. Početak je u 21:00 sat kao i sva dešavanja koja traju do 02. avgusta 2021.

Check Also

SLAVLJE LESKOVČANA! Košarkaši Zdravlja pobedili ekipu Vršca

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras pred svojim navijačima ekipu Vršca rezultatom 96:93 (23:19, 28:27, 24:22, …

Оставите одговор