Home / GRADOVI / Leskovac / Završeni sportski dani u okviru Kulturnog leta u Pečenjevcu – pobednici turnira basketaši iz Leskovca
hotel bell

Završeni sportski dani u okviru Kulturnog leta u Pečenjevcu – pobednici turnira basketaši iz Leskovca

Sinoć su finalnom utakmicom u basketu završeni sportski dani u okviru kulturnog leta „Svetoilijske večeri“ u organizaciji Doma kulture Pečenjevce.

Sport je tokom proteklih sedam večeri okupio više od stotinak sportista i ljubitelja sporta koji su pratili dešavanja na
terenima.

Završnicu je obeležio turnir u basketu. Tokom kvalifikacionih utakmica učestvovale su ekipe iz Brejanovca, Razgojne, Pukovca, Pertata, Pečenjevca, Lipovice, Leskovca… Za mesto najboljih borili su se basketaši iz Leskovca i Pečenjevca u borbi koja je u pojedinim trenucima bila napeta toliko da se nije do kraja znalo ko će poneti titulu najboljeg. Zasluženo je to bila ekipa iz Leskovca. Pobednici su se nagrađeni medaljama i peharima za dobre sportske partije na zadovoljstvo prisutnih ljubitelja sporta. Za najboljeg igrača proglašen je Uroš Nešić iz Leskovca, a najbolji šuter za tri poena je Miloš Nikolić iz Pečenjevca.

„Svetoilijske večeri“ nastavljen je bogatim kulturno – umetničkim programom koji startuje nastupima folklornih grupa u bašti Doma kulture u Pečenjevcu. Početak je u 21:00 sat kao i sva dešavanja koja traju do 02. avgusta 2021.

Check Also

Za nedelju dana film o Leskovačkom boemu Tomi Zdravkoviću pogledalo više od 100.000 ljudi

Za samo nedelju dana prikazivanja film „Toma“ pogledalo je više os 100.000 ljudi, a Leskovčani …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *