Završen tender za rentgen cev – skener u funkciji za 5 do 6 dana

Tender za kupovinu rentgen cevi je završen, Ministarstvo zdravlja je već uplatilo sredstva, tako da nema prepreka za brzo stavljanje skenere u funkciju.

Ovo je novinarima saopštio dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac na konferenciji za medije.

– Za jedan dan smo dobili 7,5 miliona za kupovinu rentgen cevi. Pored toga dobili smo i 5,6 miliona dinara za rekonstrukciju zgrade psihijatrije i to je najviše u Srbiji. Zahvalio bih gradonačelniku dr Goranu Cvetanoviću koji je svojim autoritetom obezbedio da sve ovo završimo u najkraćem mogućem roku – kaže dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac.

Skener je van funkcije od 18. marta kada je došlo do kvara rentgen cevi. U najkraćem roku raspisan je tender, ispoštovana kompletna procedura predvidjena zakonom, pa će prema rečima dr Dimitrijevića skener početi sa radom u roku od 5 do 6 dana.

Check Also

Termini promocija javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu, Bojniku i Medveđi

U saradnji sa lokalnim samoupravama i socijalnim partnerima na području Jablaničkog okruga, Filijala Nacionalne službe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *