Početna / DOGAĐAJI / Za vikend otvoreno prvenstvo u slalomu na rolerima
hotel bell

Za vikend otvoreno prvenstvo u slalomu na rolerima

Gradski većnik Nenad Đođević i predsednik Skijaškog kluba ,,Besna Kobila” Đorđe Dedinac održali su konferenciju za medije na kojoj je najavljeno Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima, koje će tokom predstojećeg vikenda biti održano u Vranju.

Tom prilikom, gradski većnik Nenad Đorđević izrazio je veliko zadovoljstvo zbog održavanja ovako značajnog sportskog događaja u našem gradu.

,,Pripremljena je veoma dobra organizaciju u koju su, pored Grada, uključena i javna preduzeća Vodovod, Komrad, Parking servis, Turistička organizacija, kao i Sportski savez. Zbog velikog broja takmičara iz Srbije i inostranstva, važno je da naš grad predstavimo na najbolji mogući način i da budemo dobri domaćini svim učesnicima trke. Grad će uvek podržati ovakve događaje, a trudićemo se da ih u narednom periodu bude što više”, rekao je Đorđević.

Đorđe Dedinac predsednik Skijaškog kluba ,,Besna Kobila” zahvalio se gradskom rukovodstvu i svima koji su podržali organizaciju ovog takmičenja.

,, Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima biće održano u centru grada u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, na delu od raskrsnice sa Lenjinovom ulicom, do raskrsnice sa ulicama Moše Pijade i Jovana Hadživasiljevića. U subotu 3. avgusta trka počinje u 16 sati, a u nedelju 4. avgusta u 10 časova. Prijavljeni su učesnici iz Letonije, Nemačke, Poljske, Češke,Slovačke i Italije. Do sada je prijavljeno 95 takmičara i očekujem dobro druženje i sjajan spektakl. Takođe, u okviru ovog događaja prvi put organizovan je i Roler kamp pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije na Besnoj Kobili”, dodao je Đorđević.

Organizator događaja je Skijaški klub ,,Besna Kobila” , pod pokroviteljstvom grada Vranja.

Pogledaj takodje

UTROŠENO 4.500 VAKCINA KOJE SU STIGLE PROŠLE NEDELJE: U fabrikama Jura i Džinsi vakcinisano 212 zaposlenih, danas imunizacija u Domu kulture Roma i kompaniji Falke

Izlazeći u susret interesovanju građana, u petak je počela vakcinacija i u fabrikama, odnosno prostorima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *