Početna / GRADOVI / Niš / Wizz Air od 1. avgusta leti iz Niša za Minhen i Ajndhoven
Bilbordi

Wizz Air od 1. avgusta leti iz Niša za Minhen i Ajndhoven

Avio kompanija Wizz Air najavila je dve nove linije iz Niša do aerodroma Minhen-Memingen u Nemačkoj i Ajndhoven u Holandiji koji će početi 1. avgusta sa dva nedeljna leta ponedeljkom i petkom.

Wizz Air je počeo sa letovima sa drugog srpskog aerodroma u junu 2015. sa dve linije do Malmea i aerodroma Bazel-Miluz-Frajburg i sa najavom treće linije do Dortmunda čiji početak je planiran 20. avgusta.

Sa danas najavljenim linijama Wizz Air će moći da ponudi još više mogućnosti putnicima iz Niša i Srbije gde ukupno, iz Beograda i Niša zajedno, održava 16 linija do šest zemalja što predstavlja najveći mrežu low-cost letova u Srbiji. Karte za nove letove su od sada u prodaji i mogu se rezervisati i kupiti preko sajta wizzair.com po ceni već od 2.299 dinara.

– Oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za naše putnike iz Srbije. Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege – kaže Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air.

Pogledaj takodje

Za vakcine se prijavilo 436.000 građana Srbije

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije Mirsad Đerlek saopštio je da se juče, do …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *