Home / POLITIKA / Vučković: Ostavite Vulina na miru
hotel bell

Vučković: Ostavite Vulina na miru

Zluradim političkim neistomišljenicima , koji nisu spremni da prihvate činjenicu  da neko može mnogo bolje da radi od njih, Aleksandar Vulin odavno smeta, ali im poručujem da se čovek meri jedino po onome što radi i onome što iza njega ostaje, rekao je na press konferenciji Gradskog odbora Pokreta socijalista, Božidar Vučković.

 

I dok mudrim ljudima, posebno državnicima, imponuju obrazovani, sposobni i vredni ljudi, koji se trude da razvijaju i unapredjuju poverenu im oblast rada, neki drugi, prikrivajući time zlobu i nesposobnost, koriste svaku priliku da diskredituju i diskvalifikuju uspešne.

Upravo njima je kod Aleksandra Vulina najpre smetala duga kosa i tamna garderoba, ranije, a i sada to što je dokazani levičar, a u poslednjih nekoliko dana, to što nije služio vojsku, istakao je Vučković, reagujući na sve učestalije napade političkih neistomišljenika na predsednika Pokreta socijalista.

To koliko dobro radi i šta je sve učinio za svoju državu, njih ne interesuje, jer protiv Vulinovih rezultata nemaju argumente i zato ih ovom prilikom podsećam da se čovek meri po onome što radi i šta ostavlja iza sebe.

To što smo do sada ćutali, ne znači da smo se plašili kritizera ili da smo delili njihove vrednosti, kaže Vučković, jer  kod levičara lično nikada nije na prvom mestu.Ideja i kolektiv su uvek smisao političkog delovanja. Tek kada neko preko ličnosti pokuša da omalovaži i ugrozi ideju levice, onda je za nas to otv oreni poziv da dignemo svoj glas i stanemo otvoreno uz našeg predsednika, štiteći ideju levice, naglasio je predsednik GO Pokreta socijalista, Božidar Vučković.

S.S.

Check Also

Nenad Zdravković: Socijalne karte su neophodnost i pokrenućemo njihovu izradu čim dođemo na vlast

Pokretanje postupka izrade socijalnih karti po hitnom postupku, biće jedan od prioritetnih zadataka Grupe građana …

Оставите одговор