Home / DRUŠTVO / Vuk Brajović posetio Leskovac: Tema sastanka uspostavljanje saradnje i promocija leskovačkih brendova
hotel bell

Vuk Brajović posetio Leskovac: Tema sastanka uspostavljanje saradnje i promocija leskovačkih brendova

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sastao se sa Vukom Brajovićem, direktorom agencije Providence koja se bavi razvojem poslovanja i partnerstava aplikacije Vajber.

Povod ovog sastanka je uspostavljanje saradnje na polju kulture, sporta, turizma i gastronomije, promocija leskovačkih brendova i unapređenje istih. Gradonačelnik Cvetanović je detaljno izvestio gospodina Brajovića o najaktuelnijim dešavanjima u gradu Leskovcu, Roštiljijadi koja je po 32. put okupila region u gradu Roštilja, festivalu filmske režije LAJF koji će ove godine biti održan u periodu od 15. do 20. septembra, tradionalnoj manifestaciji Dani paprike u Donjoj Lokošnici i pozvao njega i njegove saradnike da u tom periodu posete Leskovac.

Tokom sastanka bilo je reči o poljoprivredi, razvojnoj šansi našeg kraja, i velikom poverenju poljoprivrednih proizvođača u lokalnu samoupravu, te subvencijama za koje je iz budžeta grada ove godine obezbeđeno 50 miliona dinara, a konkurs je otvoren do kraja meseca. Deo sastanka bio je posvećen i oblasti sporta koja je zahvaljujući dobroj organizaciji, ulaganjima i izdvajanjima iz budžeta grada, postala jedan od najprepoznatljivijih brendova.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор