Home / DRUŠTVO / Vučić: U borbi za zaštitu života naše dece na Kosmetu, njihov opstanak, ne samo da ćemo da ih zaštitimo, već danas prvi put sa sigurnošću mogu da kažem da ćemo da pobedimo
hotel bell

Vučić: U borbi za zaštitu života naše dece na Kosmetu, njihov opstanak, ne samo da ćemo da ih zaštitimo, već danas prvi put sa sigurnošću mogu da kažem da ćemo da pobedimo

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poručio je Srbima sa Kosova i Metohije, nakon današnjeg upada specijalne kosovske policije na sever pokrajine, da će država, šta god da se desi, biti uz svoj narod na Kosmetu i da će podržati svaku njihovu odluku.

Vučić je predstavnike Srba sa Kosmeta, na sastanku u Raški, zamolio da ne reaguju na nenasilje, ali ako Priština krene u nasilje, zaštite svoj narod, a da će Srbija biti uz njih.

Samo imajte u vidu kolika je cena koju ćemo svi morati da platimo i zašto je moja molba da to pokušamo da izbegnemo, poručio je Vučić, dodavši da, ako Priština nastavi ovako, nećemo imati izbora.

Moja poruka njima je da ćemo čuvati mir, poštovaćemo sporauzme. Molim NATO da obavlja svoj posao. Molim Albance da ne pokušavaju nasiljem da uvode Srbe u red, a ako budu pokušali, misleći da su uz podršku stranih sila dovoljno snažni da to urade, i uprkos tome što će ceo svet tražiti moju glavu, moj odgovor će biti jasan, naglasio je predsednik Srbije.

Prema njegovim rečima, u toj borbi za zaštitu života naše dece na Kosmetu, njihov opstanak, ne samo da ćemo da ih zaštitimo, već danas prvi put sa sigurnošću mogu da kažem da ćemo da pobedimo, poručio je Vučić.

Check Also

U naselju Dubočica uređena divlja deponija

Vikend akcija čišćenja i uređena ove nedelje organizovana je u naselju Dubočica. Ovom prilikom uklonjena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *