Početna / DOGAĐAJI / Volonteri organizacije „Pokreni život“ pomažu našim starijim sugrađanima
Dionis Restoran Leskovac

Volonteri organizacije „Pokreni život“ pomažu našim starijim sugrađanima

„Pokrenuli smo jednu sjajnu ideju zajedno sa našim volonterima kako bi pomogli starijim licima od 65 godina. Dana 18.03.2020. godine u popodnevnim časovima zajedno sa našim volonterima smo posetili gospodina Slobodana, odneli mu namirnice koje su mu potrebne i tom posetom smo zvanično započeli našu akciju.

Ukoliko ste starija osoba od 65 godina ili niste u mogućnosti iz opravdanih razloga da napustite vaš dom možete se javiti na broj telefona 016/213-818 (APOTEKA SVETI SAVA) kako bi poručili vašu terapiju, lekove ili druga medicinska sredstva, a ukoliko su vam potrebne namirnice možete se javiti na broj 064/053-25-75 (Organizacija Pokreni Život)

Veliko hvala apoteci „Sveti Sava“ na neizmernoj podršci i saradnji na ovom projektu kao i našim volonterima koji su se odazvali našem apelu i uvek su tu za vas.  

„Pozivamo sve uticajne ljude da se odazovu našem apelu i priključe se ovoj akciji kako bi pomogli našim bakama i dekama jer oni imaju samo nas. Takođe, pozivamo sve mlade ljude koji žele da se priključe kao volonteri i zajedno da radimo pravu stvar – navodi se u saopštenju Fondacije pokreni život.

Pogledaj takodje

Vlasotinački Naprednjaci oštro osudili nasilničko ponašanje na sinoćnim protestima

Vezano za aktuelnu situaciju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *