Home / DRUŠTVO / Vlasotince ponovo bez vode: Od 15 časova do jutra snabdevanje iz cisterni
hotel bell

Vlasotince ponovo bez vode: Od 15 časova do jutra snabdevanje iz cisterni

Danas od 15 sati doći će do potpunog prekida u distribuciji vode koji će, prema proceni, trajati do jutra, kažu u JKP vodovod Vlasotince.

-Zbog konstantnog pada kolicine vode koja se iz crpne stanice sirove vode  prepumpava na fabriku vode, moramo da očistimo crpilište i utvrdimo uzrok pada količine  vode. Pretpostavka je da je reč o većoj količini mulja koja je naneta  prilikom prepumpavanja vode direktno iz reke, nakon januarskih poplava, kada je oštećen cevovod sirove vode. Jedini  način da ga očistimo je da fizički naši radnici siđu u crpilište. Zbog toga moramo da ga ispraznimo i obustavimo rad fabrike vode najverovatnije do jutra. Kad budemo sišli u crpilište, znaćemo tačno o čemu je reč – kaže direktor JKP Vodovod Zvonko Ilić.

Posle 15 časova snabdevanje stanovništva će biti organizovano iz cisterni.

Raspored kretanja cisterni će biti naknadno saopšten. Imajuci u vidu, da će doći do kompletnog  pražnjenja vodovodne  mreže, obaveštavamo korisnike da vodu koriste za tehničku upotrebu sve do potvrde ZZJZ Leskovac o njenoj ispravnosti, podsećaju u JKP Vodovod Vlasotince.

Izvor: Opština Vlasotince

Check Also

Koliko je Leskovac prihodovao od Roštiljijade?

Ovogodišnji prihod sa turističko privredne manifestacije Roštiljijada iznosi 6 miliona 530 hiljada 304 dinara. Ovo …

Оставите одговор