Home / DOGAĐAJI / Vlasotinčanka Isidora Milenković, najbolji student prve godine, Pravnog fakulteta u Nišu
hotel bell

Vlasotinčanka Isidora Milenković, najbolji student prve godine, Pravnog fakulteta u Nišu

Foto: Inf bilten Vlasina

Najbolji student prve godine Pravnog fakulteta u Nišu za školsku 2020/21. godinu je Vlasotinčanka Isidora Milenković, bivša učenica ovdašnje Gimnazije “Stevan Jakovljević”.

Za ovu laskavu titulu, prilikom izbora gleda se postignut prosek tokom godine, a potom i učešće i uspeh na raznim aktivnostima, kao što su takmičenja, debate i slično.

Po rečima Isidore Milenković velika čast, obaveza i odgovornost je ovo priznanje, posebno i to što joj ga je uručio dekan Pravnog fakulteta u Nišu prof. dr Nebojša Raičević, povodom 62 godine postojanja ove visokoškolske obrazovne ustanove.

Na pitanje kako je uspela da uskladi sve obaveze na fakultetu sa privatnim životom Isidora Milenković kaže:

“Dobra organizacija je ključ svega, zapravo je to ključ uspeha. Vremena ima i te kako za sve, samo ga treba dobro i na pravi način rasporediti. Naravno, neophodno je uložiti i dosta rada, truda, volje i želje da bi ste postigli određen uspeh i dobre rezultate, ali nije teško kada ste odlučni. Dobra motivacija i velika upornost dovodi do uspeha”, pojašnjava Isidora Milenković.

Kako da postignu dobre rezultate na fakultetu, na upisu ili tokom školovanja Isidora sadašnjim svršenim srednjoškolcima poručuje:

“Na fakultet se kreće od nule, ali se radna navika stiče tokom ranijeg školovanja, a meni je Gimnazija mnogo pomogla. Maturanti, koji god fakultet da upišu, što najviše zavisi od njih samih, moraju biti uporni, a trud i rad su se uvek isplatili”.

Check Also

Od Udruženja “Teslin toranj u Srbiji“, priznanje i maestralnom Radetu Šerbedžiji

Udruženju “Teslin toranj u Srbiji“, sa sedištem u Leskovcu i Udruženje inženjera i tehničara Leskovac, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.