Home / SPORT / Vlasotinački atletičari ostvarili dobre rezultate u 1. kolu prolećne lige
hotel bell

Vlasotinački atletičari ostvarili dobre rezultate u 1. kolu prolećne lige

Na 1. kolu prolećne lige za atletske škole mlađe i starije pionire, članovi Atletskog kluba ”Vlasotince” učestvovali su u svim disciplinama i ostvarili dobre rezultate.

Prva mesta i zlatne medalje osvojili su: Salvador Milenković u trci na 50m atletske škole C, Jovana Lepojević na 200m atletska škola C, Nemanja Kocić za atletske škole A u hodanju na 600m, u istoj disciplini Una Gligorijević je pobedila i ostvarila lični rekord, a Bogdan Ilić pobedio je u skoku u dalj za atletske škole A sa ličnim rekordom.

Najbrža je bila i Anđela Đikić u hodanju na 1000 m za starije pionire u vremenu ličnog rekorda. Srebrne medalje osvojili su: Pavle Živić na 50m atletske škole C, Danilo Petrović za atletske škole A u trci na 50m prepone. Bronzane medalje osvojili su: Anđela Stanković u skoku u vis za mlađe pionirke, Milica Milenković u skoku u dalj za atletske škole A kao i Nikolina Đikić za atletske škole A u hodanju na 600m. Nastupili su i: Dunja Petković za atletskeškole A u hodanju na 600m, Vuk Cvetković za atletske škole A u skoku u dalj kao i Marija Milosavljević za atletske škole A u bacanju vorteksa.

Check Also

Završena manifestacija „Vlasina fest“

Drugi i treći dan Vlasina festa protekli su onako kako je organizator planirao, dobra atmosfera …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.