hotel bell

Vladimir Stevanović jedan od međunarodnih instruktora, na velikom seminaru borilačkih veština Ninđucu u Novom Bečeju

Proteklog vikenda, od 23. do 25. septembra održan je najveći i najznačajniji u Srbiji, međunarodni seminar borilačke veštine Ninđucu, druge godine zaredom. Seminar pod nazivom Bujinkan BuyuKai Serbia 2022. održan je u Novom Bečeju, u Sportskom Centru Jedinstvo, na kome su učestvovali praktikanti iz Srbije, Austrije, Hrvatske i Severne Makedonije, između ostalog i članovi i instruktor Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac.


Instruktori na seminaru bili su Zoran Radaković 15. Dan (Austrija), Blažo Nastov 15. Dan (Srbija, Beograd), Matija Kurtanjek 15. Dan (Hrvatska), Siniša Garčev 10. Dan (Srbija, Zrenjanin), Igor Dovezenski 10. Dan (Severna Makedonija), Srđan Crnogorac 9. Dan (Srbija, Novi Sad) i Vladimir Stevanović 7. Dan (Srbija, Leskovac). Deo međunarodne ekipe instruktora koja je prezentovala veštinu Ninđucu velikom broju učesnika bio je i Vladimir Stevanović iz Leskovca, što je velika privilegija i pokazatelj kvaliteta rada i uspeha Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac, te predstavlja grad Leskovac u najboljem svetlu. Vladimir je i prošle godine takođe bio deo iste ekipe instruktora na ovom važnom seminaru pod nazivom Bujinkan BuyuKai Serbia (Buđinkan Bujukai Srbija).

„U pitanju je velika čast i privilegija za mene lično, ali i priznanje o kvalitetu rada Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac. Srdačno se zahvaljujemo organizatoru na zaista visokom nivou organiuzacije, svim instruktorima, kao i svim učesnicima na seminaru. Nadamo se da ćemo u dogledno vreme i u Leskovcu imati prilike da organizujemo sličan događaj ovakvog kalibra.“

Check Also

EKONOMSKA ŠKOLA: Prvi uspešan korak u karijeri – Kako se najbolje pripremiti za razgovor sa poslodavcem

U centru za stručno usavršavanje u obrazovanju danas je organizovana ugledna aktivnosti i panel diskusija …

Оставите одговор