hotel bell

Vladimir Kocić novi predsednik SNS u Vlasotincu

Vladimir Kocić, elektroinženjer iz Boljara novi je predsednik OO SNS Vlasotince. Tako je odlučilo 147 prisutnih delegata, od 148 koliko ih je delegirano.

Kocić je do sada bio, pored Marjana Stankovića, jedan od dvojice poverenika u stranci.

-Za mene lično ovo je kruna poverenja koje smo godinama međusobno gradili i iskreno vam zahvaljujem na tome. Ponosan sam što sam predsednik odbora u kome su se menjali ljudi i događaji, razmenjivala mišljenja i „brusile“ odluke. Sve to učinilo nas je jačima i jedinstvenijima – rekao je Kocić nakon izbora za predsednika OO SNS Vlasotince.

On je podsetio da Srpska napredna stranka u Vlasotincu učestvuje u vlasti od 2012.godine.

-Izneli smo na svojim leđima mnoge teške situacije, ali smo Vlasotince promenili na bolje. Milijarde dinara uložene su u stotine projekata kojima smo obezbeđivali bolje uslove, pre svega, za našu decu jer su nam ona najvažnija. Radili smo grandiozne projekte poput rekonstrukcije objekata osnovnih i srednjih škola, vrtića, ambulanti, zgrade Kulturnog centra, podigli smo nove mostove, gradili smo puteve i ulice, zamenili hiljade metara vodovodnih cevi, branili smo se od poplava čisteći kanale, praveći propuste, sanirajući manje mostove… Obnovili smo vozni park komunalnih preduzeća i doma zdravlja, uređivali smo naš kej, kupalište i nastavićemo tako. Što se mene tiče, a i vas, pretpostavljam, nema stajanja. Na putu kojim idemo zacrtali smo još mnoge velike projekte – rekonstrukciju fabrike vode, uređenje pijace i groblja, sređivanje trga i starog groblja, nastavak uređenja keja i kupališta, rekonstrukciju moravačkog mosta, izgradnju obilaznice oko Vlasotincea, izgradnju kanalizacione mreže u seoskim mesnim zajednicama sa izgradnjom novog PPOV, rekonstrukcije i izgradnje lokalnih puteva i ulica, rekonstrukcije i izgradnje vodovodne mreže, nastavićemo sa rekonstrukcijama i izgradnjom seoskih domova kulture, kao i izgradnju dečjih parkova – naglasio je predsednik OO SNS Vlasotince Vladimir Kocić.

Kocić je član Sprske napredne stranke od 2009.godine. Bio je sekretar opštinskog odbora od 2015. do 2017.godine, potpredsednik OO SNS-a od 2017. do 2021.godine, poverenik stranke u Vlasotincu od 2021.godine do danas i član je Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Vladimir Kocić je od 2012.godine bio na više funkcija u lokalnoj samoupravi, a trenutno je zamenik predsednika opštine. Privatnim preduzetništvom bavi se od 2009.godine. Oženjen je i otac dvoje dece.

Check Also

Gradska slava Sveta Trojica (FOTO/VIDEO PRIČA)

Sveta Trojica hrišćanska je verska dogma utvrđena na crkvenim saborima iz 4. veka, po kojoj …

Оставите одговор