Početna / GRADOVI / Leskovac / Više od 80 Leskovčanki vežbalo samoodbranu

Više od 80 Leskovčanki vežbalo samoodbranu

         Ninjutsu klub Bujinkan Leskovac održao je juče, u prostorijama MMA Gym, šesti tradicionalni besplatni seminar “Samoodbrana za žene”, kome je prisustvovalo više od 80 učesnika, što je najviše do sada.

 

        Ovo nam samo govori da se dobre vibracije i kvalitetan program šire polako ali sigurno. Drago nam je što je ovoliki broj naših sugrađanki odlučilo da prisustvuje seminaru i poveća fond informacija o zaštiti sopstvene bezbednosti. Seminar je obuhvatio različite aspekte samoodbrane, od fizičke samoodbrane, do preventivne strategije u urbanim uslovima koja podrazumeva psihološku pripravnost, kaže predsednik Ninjutsu kluba Bujinkan Leskovac i instruktor Vladimir Stevanović, nosilac crnog pojasa 7. Dan i zvanja Šidoši u japanskoj veštini Ninjutsu.

        Osim toga, na seminaru smo imali prilike da čujemo o iskustvima i savetima višegodišnjih članica Ninjutsu kluba Bujinkan Leskovac, ali takođe i savete ljudi iz policije na temu nasilja u porodici i prevenciji rizičnih situacija. Zaista smo zahvalni na velikoj podršci naših sugrađanki koje su prisustvovale seminaru, upravi MMA Gym-a na ustupljenoj sali, medijima i prijateljima koji su nas podržali prilikom promocije seminara, odličnim fotografijama Blagoja Jovanovića i ogromnoj pomoći svih članova Ninjutsu kluba Bujinkan Leskovac. Nadamo se da ćemo sledeće godine premašiti i ovaj rekord u posećenosti i omogućiti još većem broju žena da se upoznaju sa samoodbranom, objavljeno je na sajtu kluba.

Pogledaj takodje

Poručili ste robu preko AliEkspresa a poštarina je ispala skuplja od proizvoda – Saznajte kako je do ovoga došlo!

Usled pandemije korona virusa i uvedenih mera radi sprečavanja širenja istog, građani su se odlučivali …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *