Veliki bioskop uskoro stiže u Niš

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Austrijska kompanija Cineplexx je potpisala ugovor sa STOP.SHOP. centrom u Nišu o otvaranju bioskopa u okviru ovog centra.

 

Bioskop Cineplexx Niš imaće pet sala, opremljenih sa najmodernijom tehnologijom, VIP i ljubavnim sedištima, RealD 3D sistemom i sa ukupno 850 mesta.

Otvaranje bioskopa Cineplexx Niš planirano je na jesen ove godine.

Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna pet godina, sa bioskopima u Delta City-u i UŠĆE Shopping Centru u Beogradu i tržnom centru Plaza u Kragujevcu. U ovoj kompaniji ističu da im je zadovoljstvo da na spisak postojećih bioskopa dodaju i novi Cineplexx u najvećem gradu na jugu Srbije i na taj način prošire bioskopsku mrežu i pruže posetiocima savršen filmski doživljaj.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx bioskopi sa najsavremenijom digitalnom opremom omogućavaju izuzetno visok kvalitet slike i zvuka, kao i 3D tehnologiju u salama u Beogradu i Kragujevcu.

Danas Cineplexx mrežu čini 40 bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji.

Check Also

Promocija knjige „Dodir“ monaha Teodosija 21. maj u Narodnom pozorištu

U utorak, 21.5.2024. godine, sa početkom od 18 časova u Narodnom pozorištu Leskovac održaće se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *