Home / GRADOVI / Niš / Veliki bioskop uskoro stiže u Niš
hotel bell

Veliki bioskop uskoro stiže u Niš

Austrijska kompanija Cineplexx je potpisala ugovor sa STOP.SHOP. centrom u Nišu o otvaranju bioskopa u okviru ovog centra.

 

Bioskop Cineplexx Niš imaće pet sala, opremljenih sa najmodernijom tehnologijom, VIP i ljubavnim sedištima, RealD 3D sistemom i sa ukupno 850 mesta.

Otvaranje bioskopa Cineplexx Niš planirano je na jesen ove godine.

Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna pet godina, sa bioskopima u Delta City-u i UŠĆE Shopping Centru u Beogradu i tržnom centru Plaza u Kragujevcu. U ovoj kompaniji ističu da im je zadovoljstvo da na spisak postojećih bioskopa dodaju i novi Cineplexx u najvećem gradu na jugu Srbije i na taj način prošire bioskopsku mrežu i pruže posetiocima savršen filmski doživljaj.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx bioskopi sa najsavremenijom digitalnom opremom omogućavaju izuzetno visok kvalitet slike i zvuka, kao i 3D tehnologiju u salama u Beogradu i Kragujevcu.

Danas Cineplexx mrežu čini 40 bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji.

Check Also

Za tri dana više od 100.000 prijava za vaučere – Najviše u Nišu

Foto: arhiva Dnevnik juga Za samo tri dana od kada je Vlada opredelila novih 300.000 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.