Početna / DOGAĐAJI / Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović 23. avgusta na Trgu Staniše Stošića
Dionis Restoran Leskovac

Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović 23. avgusta na Trgu Staniše Stošića

Mirjana Bobić Mojsilović, srpska književnica, novinarka i slikarka, u petak, 23.avgusta, družiće se sa vranjskom publikom na književnoj večeri koja će biti održana u okviru tradicionalne manifestacije „Dani Vranja“.

Ova istaknuta, multimedijalna umetnica, svoje književno stvaralaštvo predstaviće na Trgu Staniše Stošića, sa početkom u 19 sati, kada će publici govoriti o svojim knjigama, o inspiracijama koje pronalazi u svemu što je okružuje, o sitnim i svakodnevnim trenucima koji su dovoljni za sreću, a kojih, možda, nismo uvek svesni, o ljubavi prema slikarstvu i mnogim drugim temama. 

Bobić Mojsilović je do sada objavila romane Dnevnik srpske domaćice, Happy End, Majke mi, bajka, Ono sve što znaš o meni , Tvoj sam, Srce moje, Azbuka mog života, Glad, Gospodin pogrešni , Traži me, Tvoj anđeo čuvar, kratke priče Baba, Nemoj ništa da me pitaš i zbirku poezije, Obećao si mi. 
Autorka je šest pozorišnih komada Suze su O. K., Verica među šljivama, Pozovi M radi užitka, Poslednja šansa, Pogodi ko dolazi na večeru, Svlačenje, koji su izvođeni u pozorištima u Beogradu.

Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika.

Mirjana Bobić Mojsilović je slobodna umetnica i živi u Beogradu. 
Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović upotpuniće i polaznici Likovne radionice iz Vranja, koji će inspiraciju za stvaralaštvo, te večeri, možda pronaći u govoru ove zanimljive gošće. 

Pogledaj takodje

227 pacijenata sa upalom pluća primljeno na lečenje u prethodna 24 sata

U roku od 24 časa na bolničko lečenje primljeno je 227 pacijenata sa upalom pluća. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *