Home / DOGAĐAJI / Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović 23. avgusta na Trgu Staniše Stošića
hotel bell

Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović 23. avgusta na Trgu Staniše Stošića

Mirjana Bobić Mojsilović, srpska književnica, novinarka i slikarka, u petak, 23.avgusta, družiće se sa vranjskom publikom na književnoj večeri koja će biti održana u okviru tradicionalne manifestacije „Dani Vranja“.

Ova istaknuta, multimedijalna umetnica, svoje književno stvaralaštvo predstaviće na Trgu Staniše Stošića, sa početkom u 19 sati, kada će publici govoriti o svojim knjigama, o inspiracijama koje pronalazi u svemu što je okružuje, o sitnim i svakodnevnim trenucima koji su dovoljni za sreću, a kojih, možda, nismo uvek svesni, o ljubavi prema slikarstvu i mnogim drugim temama. 

Bobić Mojsilović je do sada objavila romane Dnevnik srpske domaćice, Happy End, Majke mi, bajka, Ono sve što znaš o meni , Tvoj sam, Srce moje, Azbuka mog života, Glad, Gospodin pogrešni , Traži me, Tvoj anđeo čuvar, kratke priče Baba, Nemoj ništa da me pitaš i zbirku poezije, Obećao si mi. 
Autorka je šest pozorišnih komada Suze su O. K., Verica među šljivama, Pozovi M radi užitka, Poslednja šansa, Pogodi ko dolazi na večeru, Svlačenje, koji su izvođeni u pozorištima u Beogradu.

Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika.

Mirjana Bobić Mojsilović je slobodna umetnica i živi u Beogradu. 
Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović upotpuniće i polaznici Likovne radionice iz Vranja, koji će inspiraciju za stvaralaštvo, te večeri, možda pronaći u govoru ove zanimljive gošće. 

Check Also

U Nišu još jedan novi studentski dom: Mesta za 400 studenata

Foto: Facebook SCN Na jučerašnjoj sednici Vlada republike Srbije usvojila je Predlog zakona o potvrđivanju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *