Varoš Grdelica: Najčistija na jugu Srbije zahvaljujući predanosti radnika JKP”Grdelica” i podršci grada Leskovca

Varoš Grdelica, izdvaja se kao primer čistog i urednog grada, a sve zahvaljujući istrajnom radu i organizaciji JKP “Grdelica”. Posebno se ističu tri radnice, Dušica, Vesna i Sladjana, čije se prisustvo uvek može primetiti na ulicama ove varošice.

Tim povodom, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, posetio je Grdelicu kako bi istakao važnost higijene u ovom gradu.

“Higijena je konstantno na najboljem mogućem nivou, a tri zaposlene dame – Dušica, Vesna i Sladjana, zadužene za centar grada, svojom energijom, ljubavlju prema varošici zaista plene i zaslužuju posebnu pažnju”, rekao je Cvetanović.

JKP Grdelica zapošljava 60 radnika u stalnom radnom odnosu, od kojih je 40 muškaraca i 20 žena. Sektor za održavanje higijene broji 10 zaposlenih, uz pomenute dame na čelu. Gradonačelnik Cvetanović je tokom posete istakao značaj rada svih zaposlenih, podsetivši na prethodno teško stanje u preduzeću sa dugovanjima i zakasnelim platama, ali ističući da se sada situacija promenila te da se plate redovno isplaćuju, bez ikakvog kreditnog zaduženja.

“Grad Leskovac je uložio 88 miliona dinara u mehanizaciju, tako da smo uspeli da sa ovim sredstvima unapredimo mehanizaciju i očekujemo bolje rezultate. Hvala direktoru i zaposlenima”, dodao je gradonačelnik Cvetanović.

Direktor JKP “Grdelica” , Bratislav Cvetković, istakao je važnost podrške grada u ostvarivanju tehničkih kapaciteta za vršenje komunalnih delatnosti.

“Bez podrške grada ne bismo mogli da imamo tehničke kapacitete da komunalnu delatnost obavljamo na najbolji mogući način, što rezultira epitetom Grdelice kao najuređenije varošice na jugu Srbije”, naglasio je Cvetković.

Check Also

Dom kulture Brestovac: Imena nagrađenih na pesničkom konkursu “Moravske elegije” – Branku Miljkoviću u čast

Na dvadesetom, jubilarnom, pesničkom konkursu za učenike osnovnih škola, ,, Moravske elegije”- Branku Miljkoviću u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *