Home / DRUŠTVO / UZMI RAČUN I POBEDI 2020: U subotu novo izvlačenje, nagrade stan u „Zemunskim kapijama“ i 5 automobila „Fiat 500L“
hotel bell

UZMI RAČUN I POBEDI 2020: U subotu novo izvlačenje, nagrade stan u „Zemunskim kapijama“ i 5 automobila „Fiat 500L“

Peto, pretposlednje izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano u subotu, 20. februara, u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Do kraja nagradne igre ostala su još dva izvlačenja i najsrećnije dobitnike očekuju još deset automobila marke „fijat 500 L“, stan u Zemunskim kapijama i glavna premija – stan u „Beogradu na vodi“.

U subotu, 20. februara, svog novog vlasnika će dobiti pet  automobila „fijat 500 L“ i stan u Zemunskim kapijama.

Fantastičan odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan, a samo u toku jučerašnjeg dana, na dobro poznatu adresu stiglo je više od 250.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 10.300.000 koverata.

Podsećamo na to da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u subotnjem izvlačenju.

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova.

Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće sutra, 19. februara, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u subotu, 20. februara, u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Do kraja drugog kruga ostalo je još tri izvlačenja, a finalno izvlačenje u kome će biti dodeljen stan u Beogradu na vodi odigraće se 27. februara.

Check Also

Pijanim vozačima iz Vranja i Preševa- trežnjenje, pa prekršajna prijava

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Preševu, isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača, koji su …

Оставите одговор