Home / DRUŠTVO / Uskršnje radionice na Gradskom trgu u Leskovcu
hotel bell

Uskršnje radionice na Gradskom trgu u Leskovcu

Na Gradskom trgu u Leskovcu danas su ogrnaizovane Uskršnje radionice za mališanne koje je lokalna samouprava organizovala u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Vukica Mitrović“ i vrtićem „Agnes“.

Na Gradskom trgu okupio se veliki broj mališana sa roditeljima, a organizatori su za njih pripremili od animatora i maskota, preko raznih takmičenja i likovnih radionica do igraonica.

„Grad Leskovac se trudi da mališanima pruži raznovrsne sadržaje. Druženja u Centralnom gradskom parku, Aero i Konjičkom klubu, roštiljanje na Hisaru, vožnja bicikala, su već tradicionalni događaji koji obeleže svako leto u našem gradu. Ove godine u saradnji sa Predškolskom ustanovom Vukica Mitrović i vrtićem Agnes organizovane su Uskršnje radionice na kojima će mališani imati priliku da oslikavaju jaja, druže se sa animatorima, da se takmiče u nošenju jaja u kašikama… Danas smo se okupili ovde, da na uskršnji ponedeljak našim mališanima još više približimo ovaj najveći hrišćanski praznik i da svi zajedno uživamo u aktivnostima karakterističnim za Uskrs.“ – kazala je PR gradonačelnika Leskovca Aleksandra Sttojanović na konferenciji za medije organizovanoj ovim povodom.

Svi mališani koji su učestovovali u uskršnjim radionicama dobili su besplatne vaučere za jednočasovni boravak u igraonici Jungle koja se nalazi u TC Sajam.

Check Also

Od Udruženja “Teslin toranj u Srbiji“, priznanje i maestralnom Radetu Šerbedžiji

Udruženju “Teslin toranj u Srbiji“, sa sedištem u Leskovcu i Udruženje inženjera i tehničara Leskovac, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.