Uskoro rekonstrukcija i dogradnja sprata na Dečijem dispanzeru u Leskovcu

Predstavnici Centralne nemačke banke boravili su u Leskovcu kako bi se upoznali sa projektom dogradnje i rekonstrukcije Dečijeg dispanzera.

Tim Centralne nemačke banke koji predstavlja prvi filter za ovakve i slične projekte boravio je u sredu u Leskovcu i dao pozitivnu ocenu projekta rekonstrukcije, zamene kompletne stolarije, izgradnje lifta, obnove i dogradnje Dečijeg dispanzera.

– Projekat predstavlja dogradnju novih 2.000 kvadrata. Dobićemo novu dijagnostiku, terapiju, od klasične injekcione do nove inhalacione terapije, zatim korektivnu gimnastiku. Deca će primarnu zdravstvenu zaštitu moći da ostvare u visokim standardima, uključujući i decu sa posebnim potrebama – kaže dr Časlav Nedeljković, pomoćnik direktora Doma zdravlja u Leskovcu.

Preostalo je da dobijemo poziv i centralne komisije koja treba da donese konačnu odlluku o odobrenju projekta vrednog 150 miliona dinara.

Check Also

Termini promocija javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu, Bojniku i Medveđi

U saradnji sa lokalnim samoupravama i socijalnim partnerima na području Jablaničkog okruga, Filijala Nacionalne službe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *