hotel bell

Uređuje se saobraćajnica u ulici Nikole Tesle u Vinarcu

U toku su radovi na uređenju saobraćajnice u ulici Nikola Tesla u Vinarcu u dužini od 598 metrara, čija je vrednost 10,2 miliona dinara, a rok za završetak istih je 60 dana.

Radove je danas obišao gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

“Vinarce je jedno od najvećih naseljenih mesta na teritoriji grada Leskovca i ovo je još jedan dokaz da se putna infrastruktura unapređuje na celoj teritoriji grada, kako u selima, tako i u prigradskim i gradskim naseljima. Nastojimo da adekvatnom infrastrukturom pokrijemo celu teritoriju od 144 naseljena mesta, jer to znači kvalitetniji i bolji život građana.“

Novica Nikolić direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju govorio je o etapama u radu prilikom uređenja.

“Na ovoj deonici izvedeni su zemljani radovi, radovi na uradnji tampona od šljunka, trenutno se ugrađuje tampon od tucanika, posle toga ostaje asfaltiranje. Ovde se radovi izvode već blizu mesec dana te očekujemo da ukoliko vremenski uslovi dozvole, radovi budu završeni u roku. Ono što je bitno za meštane ovog mesta, u nastavku ove ulice je ulica Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju, gde je završena vodovodna mreža i sada smo u situaciji da i tamo uradimo asfaltiranje. Na leto nas očekuju i ti radovi – kazao je Nikolić.

U narednom periodu najavljeno je asfaltiranje ulice ka Vojinici, ulice Zeke Buljubaše, Porečke i Boračke ulice.

Check Also

Muškarac koji je sinoć izboden nožem u Leskovcu hitno operisan u Kliničkom centru u Nišu

Sinoć je u Leskovcu nožem napadnut muškarac koji je zbog težine povreda hitno prebačen u …

Оставите одговор