hotel bell

Uređen i oćišćen ulaz u Leskovac sa auto – puta

Odeljenje za zašizu životne sredine Gradske uprave Grada Leskovca, JKP Komunalac i PWW organizovali su danas akciju uređenja i čišćenja prostora na ulazu u Leskovac.

U sklopu današnje akcije uklonjen je otpad sa ove lokacije, sprovedeno košenje, na terenu su bile i čistilice, a obnovljen ie i natpis „LESKOVAC“ na samom ulazu u grad.

Podršku akciji su pružili stanovnici mesnih zajednica „Bobište“ i „Morava“ u čije se ime obratio načelnik Miloš Ćirić rekavši da su ove akcije važne zbog čiste, zdrave i lepe životne sredine i apelovao svim građanima da čuvaju životnu sredinu i da odlažu otpad na mestima propisanim za to.

-Akcije se sprovode svakog vikenda još od 2013. godine na inicijativu gradonačelnika Cvetanovića, nadležne službe su stalno u pripravnosti, ali čista životna sredina jedinim delom zavisi i od nas samim, stoga se nadam da će ove akcije probuditi svest građana o zdravom okruženju koje je važno za sve nas – kazao je Miloš Ćirić.

Fotografije: sajt Grada Leskovca

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор