Početna / DRUŠTVO / Upošljenici JKP „Grdelica“ danas sproveli akciju čišćenja i uređenja ove varoši
hotel bell

Upošljenici JKP „Grdelica“ danas sproveli akciju čišćenja i uređenja ove varoši

Akcijama čišćenja i uređenja Javno-komunalnog preduzeća „Komunalac“, danas se priključio i JKP „Grdelica“, kada su gotovi svi upošljenici ovog preduzeća izašli iz kancelarija i pridružili se zaposlenima koji održavaju higijenu i zelenilo u ovom mestu.

Pedesetak radnika je radilo na sakupljanju opalog lišća i čišćenju ulice 29. novembar, zatim parkova ispred Osnovne škole „Desanka Maksimović“, Doma zdravlja i vrtića. Ujedno su čistilicom i cisternom dezinfikovane ulice, prilazi vrtiću, mesnoj zajednici, školi, zgradama distribucije i pošte. Ovakvim aktivnostima, u kojima direktno učestvuju i rukovodioci javno-komunalnih preduzeća, se ukazuje na važnost očuvanja životne sredine i činjenice da svaki pojedinac svojim ličnim primerom može doprineti čistijem i lepšem izgledu grada.

U toku ove akcije radnici su koristili motorne i ručne leđne prskalice za dezinfekciju, zaštitne vizire, odela i rukavice koje je ovo preduzeće dobilo od Asocijacije za zaštitu očuvanja voda južne Srbije. Pored navedene opreme donacija je sadržala i alkohol, sredstva za dezinfekciju, respiratorne maske, zaštitne naočare i gumene čizme.

Javno-komunalno preduzeće „Grdelica“ i Javno-komunalno preduzeće „Komunalac“ će nastaviti da sprovode akcije ovog tipa i u narednom periodu.

Pogledaj takodje

Dvojica vozača u Vlasotincu zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge

Pripadnici saobraćajne policije u Vlasotincu, tokom vikenda, zaustavili su dvojicu vozača, starosti 20 i 21 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *