Home / DOGAĐAJI / Umrežavanje: Studenti iz Leskovca jutros krenuli put Zlatibora
hotel bell

Umrežavanje: Studenti iz Leskovca jutros krenuli put Zlatibora

UMrežavanje“ je događaj koji se organizuje po treći put sa ciljem pružanja podrške i mogućnosti studentima iz Leskovca koji studiraju širom Srbije, pa i preko granica naše zemlje da se „umreže“ i razmenom ideja doprinesu razvoju grada.

Član Gradskog veća grada Leskovca Stefan Kitanović je, i ove godine, organizovao umrežavanje uspešnih studenata na Zlatiboru.

„Kao i pre tri godine, kada sam o svom trošku organizovao umrežavanje uspešnih studenata, tradicija se i ove godine nastavlja i to sa značajno većim brojem učesnika. Ove godine, zahvaljujući velikoj podršci gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanović i nesebičnom doprinosu sponzora na trodnevnom skupu na Zlatiboru krenuće 42 studenata različitih interesovanja i godina studija, čak sa preko 20 različitih fakulteta, koji su na studijama od medicine, pmf, elektronike, zaštite na radu, ekonomije, informatike, prava, filozofije, elektrotehnike, građevine, arhitekture i to su studenti koji studiraju širom Srbije, od Prištine, Niša, Kragujevca, Beograda do Novog sada, a ove godine smo se proširili i van granica naše zemlje, imamo studente iz Beča. Tokom trodnevnog umrežavanja za studente je obezbeđen prevoz, kao i smeštaj u samom centru Zlatiboru i to na bazi punog pansiona uz prateće aktivnosti i sadržaje – predavanja, radionice, a sve to potpuno besplatno. Hvala kompanijama na donaciji a želja nam je da i u budućnosti realizujemo još mnogo sličnih projekata,“ – kazao je Kitanović.

Ana Stojković, student završne godine Medicinskog fakulteta u Nišu sa prosekom 10, i jedna od učesnica ovogodišnjeg Umrežavanja studenata kazala je da će ovo putovanje uticati stimulativno na sve studente.

„Ovo je jedinstvena prilika koju ćemo iskoristiti za razmenjivanje znanja i iskustava, kao i sticanje novih poznanstava. Ovakva podrška i zapravo mogućnost da se studenti „umreže“ i razmene ideje sigurna sam da utiče stimulativno za sve nas a ujedno nas i obavezuje da radom i daljim zalaganjem opravdamo poverenje i gradu vratimo najbolje što umemo.“

Check Also

Slike dana: Svi putevi vode preko Leskovca

Objektivom našeg vernog čitaoca nastale su ove prelepe fotografije, šestog oktobarskog dana. Kažu da svi …

Оставите одговор