Početna / DRUŠTVO / Učenici i profesori leskovačke Gimnazije u akciji „Čepom do osmeha“
hotel bell

Učenici i profesori leskovačke Gimnazije u akciji „Čepom do osmeha“

Udruženje „Čepom do osmeha“ organizuje najmasovniju ekološko-humanitarnu akciju u Srbiji i regionu pod nazivom „Čepom do osmeha“ koja okuplja preko 2.000 aktivnih volontera.

Ova humanitarno ekološka akcija ima za cilj širenja svesti o zaštiti životne sredine sakupljajući plastične čepove od čijih se sredstava obezbeđuju pomagala za decu sa smetnjama u razvoju radi lakšeg svakodnevnog funkcionisanja.

Svoju humanost pokazali su i učenici i kolektiv leskovačke Gimnazije koji su ovom prilikom prikupili 10 džakova sa čepovima.

„Ubacite čep u naše kutije i usrećite mališane kojima je pomoć najpotrebnija, jer čep po čep i nečiji život postaje lep – poručuju iz ovog udruženja.“

KAKO MOŽEŠ DA POMOGNEŠ?

Pridruži se najmasovnijoj ekološko-humanitarnoj akciji u Srbiji i regionu „Čepom do osmeha“. Ovo možeš uraditi na dva načina:

Redovno donoseći čepove za reciklažu na registrovane punktove sa kutijama „Čepom do osmeha“. Ako si deo ustanove, objekta gde prolazi mnogo ljudi možeš postaviti kutiju „Čepom do osmeha“. Potrebno je predhodno popuniti formular za priključno mesto tj. registrovati kutiju kako bismo imali evidenciju gde se sve nalaze prikupljačke kutije.

Ako sakupiš više od tri džaka sa čepovima naši prijatelji iz BeX kurirske službe će doći do vas i preuzeti džakove, bez novčane nadoknade. Detalje u vezi postavljanja kutija i prijavljivanja priključnog mesta možeš pročitati ovde.

Pogledaj takodje

Premošćavanje digitalnog jaza: Lap topovi i tableti osnovnim školama u 30 lokalnih samouprava

Osnovnim školama u 30 lokalnih samouprava, u okviru projekta „Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *